De gemakkelijkste manier om wijnkennerwijnen in huis te halen

Proef@bonnement, een initiatief van de in Frankrijk wonende wijnliefhebber Hans van der Graaf, begon zoals zoveel succesvolle ondernemingen: spontaan. Het Franse leven en de nabijheid van een groot aantal gerenommeerde wijnregio’s vergemakkelijkt de speurtocht naar interessante en, op z’n Hollands, betaalbare wijnen. Aanvankelijk voor eigen gebruik, maar al gauw ook voor Nederlandse vrienden die steeds reikhalzend uitkeken naar nieuwe wijnvondsten.

Start Proef@bonnement

In mei 2002 is de aanpak geprofessionaliseerd. Sindsdien verrast Proef@bonnement de wijnliefhebbers regelmatig met een ontdekkingspakket wijnkennerwijnen. Deze aanpak blijkt een steeds grotere groep klanten aan te spreken. Geen wonder. De wijnindustrie wordt steeds grootschaliger, in de winkels is volume vaak belangrijker dan kwaliteit en karakter. Als wijndrinker word je overspoeld met wijnen die niet onderscheidend maar wel prijzig zijn.

Persoonlijke selectie

Proef@bonnement werkt anders, bezoekt steeds nieuwe, kleinere wijngaarden en selecteert daar uitsluitend wijnkennerkwaliteit waarin je de hand van de meester nog kunt herkennen. Door de strenge selectie is het aanbod altijd overzichtelijk.

Scherpe prijzen

De prijzen van Proef@bonnement zijn altijd bijzonder scherp. Door de wijn rechtstreeks van wijngaarden te betrekken, zoveel mogelijk gegroepeerd in te kopen, geen voorraad aan te houden en door te communiceren via het web, biedt Proef@bonnement onverslaanbare prijs-kwaliteit verhoudingen.